I-CUT 4000/4500 TAPPING CENTER

A Hyundai Motor szerszámgép- és autóalkatrész -beszállítójaként a Hyundai WIA elengedhetetlen a meglévő és jövőbeli modellek gyártásához, és az elektromos járművek alkatrészeinek fejlesztéséhez és gyártásához is.

Például. új i-CUT4500 szerszámgépünk tökéletes az elektromos autók EPCU-házainak megmunkálásához, illetve az üzemanyagcellás Hyundai NEXO-hoz. 

Megoldások az Ön gyártósorához, hogy biztosítsák az emberek mobilitását világszerte egy fenntarthatóbb jövőért

Jellemzők:

• Nagy pontosságú megmunkálás a főorsó minőségének javításával

• Max. 24 000 r/perc közvetlen meghajtású főorsó

• Nagy teljesítményű, kettős tömítésű lineár-vezetékek

• Kategóriájában a legjobb szerszámcsere idő (C-C: 1,8 mp)

• Kétkaros ATC ( szerszámcserélő )az automatizálási rendszerhez (opció)

• Külső mosatás és ágyhűtő alapfelszereltség

Továbbfejlesztett változat:

  1. Optimális szerkezet satu számára
  2. Nagy sebességű előtolás
  3. Nagy teljesítményű főorsó
  4. Servo Motoros szerszámcserélő ( ATC )
  5. Optimális forgácskezelés
  6. Optimális szerkezet az automatizált megfogáshoz
  7. Az asztal felső felületétől a főorsó homlokfelületéig terjedő maximális magasság 480 mm -ről 500 mm -re nőtt, elegendő megmunkálási területet biztosítva
  8. Nagy sebességű adagolási lehetőség
  9. Nagy teljesítményű, kettős tömítésű lineár-vezetékek
  10. Nagy teljesítményű főorsó

Közvetlen orsó: 

Kiváló erőátviteli képességgel rendelkezik a motort és az orsót közvetlenül összekötő közvetlen meghajtású orsó alkalmazásától, és eléri a 24 000 r/perc maximális forgási sebességet, amely lehetővé teszi a megmunkálás széles skáláját. Orsó légtelenítő alkalmazása A tengely motorburkolata megakadályozza a hűtőfolyadék beáramlását a fejbe. Ezenkívül az orsón keresztüli légtelenítés tervezésével az orsón keresztül javul a forgácsok eltávolításának lehetősége.

Szervomotor ATC

Szervo ATC A szervómotor az ATC -n van, hogy csökkentse a szerszámcsere idejét. Ezenkívül a szerszámpozíció pontos szabályozása növeli a megmunkálás stabilitását. (Torony típusa: szervomotor / ikerkar típus: inverteres motor)

Turret Type Magazine

A korábbi, 14 szerszámos tárral rendelkező modellektől eltérően az i-CUT4000/4500 alapfelszereltségben 21 szerszámos tárral bővítette a szerszámtartományt

Optimális forgácskezelés

A forgácselvezetési képesség jelentősen javult a korábbi berendezésekhez képest két zuhanymosatás és ágymosatás alkalmazásával, az ágy forgácsdöntési szögének javításával és a mosatás helyzetének javításával.

Forgácsszállító

Többféle forgács-kihordórendszer választható a megmunkáláskor keletkező forgács optimális leválasztásához.

Automatizálási rendszer

Gantry Loader System - A portálrakodó automatikusan továbbítja a nyersanyagokat a raktárról a gépre, elindítva a megmunkálási folyamatot. A kapu automatizálása jó hozzáférést biztosít a berendezésekhez működés közben, valamint egyszerű munkafelügyeletet, programmódosítást és karbantartást. Ezenkívül a kis telepítési terület megkönnyíti az eszköz optimális elrendezését.

Robotrendszer - A Hyundai WIA szakértelmével és tapasztalataival világszerte elismert az automatizálás területén. A robotautomatizálás rugalmas kialakítású, kényelmes és karbantartható, függetlenül az automatizálási konstrukció típusától