AUTOMATIZÁLÁSI RENDSZEREK

A portál-automatizálás egy automatizálási módszer, amelybe targoncát és portál-rakodót használnak. A függőleges rakodógép automatikusan továbbítja az alapanyagot a beépítőből a gépbe, megkezdi a megmunkálási folyamatot. A kapuk automatizálása jó hozzáférést biztosít a berendezésekhez működés közben, valamint a munka egyszerű ellenőrzését, a program módosítását és karbantartását. Ezenkívül a kis telepítési terület megkönnyíti az optimalizált gyári elrendezést.

A Hyundai WIA PLS  automata rendszer vízszintes megmunkáló központokhoz kétszintes raklapmozgatókkal, hogy ésszerű telepítési területet érjen el. Különösen hozzájárul a termelékenység javításához azáltal, hogy a rendszer egyszerű és hatékony működtetésével rugalmasan reagál a termelési mennyiség változására. 

Hyundai WIA világszerte elismert az automatizálás területén. A robot automatizálása rugalmas reagálást, kényelmet és karbantartást kínál, függetlenül az automatizálási konstrukció típusától. 

A félautomata egy olyan automatizálási rendszer, amelyet egyszerű automatizálási eszközöknek egy szerszámgéphez történő csatlakoztatásával működtetnek, és főleg az automatizáláshoz használják, kis forgácsolóközponttal, gazdasági előnyt biztosítva az első telepítéskor.